Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

1989 Wasa Atlantic 51, Custom

NOK  609 332*
1, Hellas
interessert i denne båten? Telefon: +45 22 31 62 64
  • Beskrivelse
  • Vis komplette spesifikasjoner
 
År:
1989
Lengde:
16m
Motor-/drivstofftype:
En motor / diesel
Standplass:
1, Hellas
Skrogmaterial:
Fiberglass/GFK
YW#:
80116-3585077
Aktuell pris:
kr  450 000 Skatt betalt (NOK  609 332) 

Specialudgave af Wasa 51 Oceanic.

Med en vandlinjelængde på knap 13 m., der forøges ved krængning, med et relativt slankt skrog i sandwich og en helt tidssvarende undervandsprofil med blykøl,  logger denne Wasa 51 allerede ved 5 – 6 m/s og lidt slæk på skøderne ubesværet 9 – 10 knob. Lystallet ligger på et tårnhøjt 1.34, og det matches af meget få andre både. I Wasa´en kommer farten tilmed helt udramatisk og nærmest af sig selv. Sejlegenskaberne og håndteringen af båden til havs siges at være så uproblematisk og let, at den kan sejles af bare én person, og dermed fortjener den fuldt ud titlen ”A true passage maker”. Og det var netop, hvad konstruktør Leif Ängermark ville med sin Atlantic: Behagelig, afslappet og komfortabel oceangående sejlads - men med en fart, der næsten halverer sejltiden i forhold til mange standardcruisere.

 

Denne Wasa 51 adskiller sig på nogle punkter fra værftudgaverne. Den har en solidere mastheadrig i stedet for fraktionsrig; Bandholmværftet har tilbygget stort doghouse, der giver fint læ for vind og vejr, til søs som i havn; der er tilføjet sejlrum i forskibet med adgang via dæksluge,  og indretningslayout´et er ændret i forhold til Wasa-værftets standardudgave. Ved nedgangen til sb. bag kortbordet er der stort toiletrum samt dør til agterkahyttens køje. I bb. side ligeledes en agterkahyt. Stort L-formet pantry med masser af bordplads og dobbeltvask også til bb, fulgt af u-formet sofa med langsgående sofa overfor, begge betrukket med lækkert hvidt læder af nyere dato. Herefter følger mellemgang op til forkahytten med rummelige skabe til begge sider og i forpeaken tværstillet dobbeltseng bag det elegant V-udskårne skot. Dørken er udskiftet til massivt teaktræ. – Der er ødsel brug af træ overalt, udført i høj kvalitet og godt vedligeholdt, et væld af solide skabe, skuffer og hylder, og samlet set er der derfor takket være bådens længde rigelig plads til alt og alle.

 

Det meste af elektronikken er fra i år og så ny, at enkelte instrumenter endnu ikke er færdigtilsluttede. Motor og drev er skiftet i hhv. 2007 og 2009, og teakdækket i 2008. Der er derfor allerede taget hånd om de mest udgiftkrævende udskiftninger, så Wasa´en her hurtigt kan gøres klar til feriesejlads eller ocean-passage. Der er betalt pladsafgift i Preveza i det fredelige Ioniske hav – et ideelt udgangspunkt til at nyde de dejlige græske øer. Spring den lange tur derned over og start direkte i hjertet af Middelhavet.

Kontakt Yacht Basen for yderligere oplysninger og aftale om besigtigelse.

Oplysninger om båd og udstyr er givet til Yacht Basen af bådens ejer. Yacht Basen tager forbehold for evt. fejl i informationer.

 

Yacht Basen ApS | Møllegade 10 | 7300 Jelling | Tlf.: +45 2231 6264 | E-mail: info@yachtbasen.comPlease contact at +45 22 31 62 64

interessert i denne båten? Telefon: +45 22 31 62 64
Gå til nettside
*This price is based on today's currency conversion rate.
Email Us
Vennligst tast inn ett gyldig navn!
Vennligst tast inn en gyldig e-post adresse!
RE: Wasa Atlantic 51, Custom, 1, Hellas
Melding kan ikke være tom!
sender...

Telefon: +45 22 31 62 64
Yacht Basen

Møllegade 10
Jelling
Denmark

Yacht Basen
Vennligst tast inn ett gyldig navn!
Vennligst tast inn en gyldig e-post adresse!
Melding kan ikke være tom!
sender...