I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

2004 Molich 12 Meter

NOK  2 068 197*
Danmark
interessert i denne båten? Telefon: +45 22 31 62 64
  • Beskrivelse
  • Vis komplette spesifikasjoner
 

Ny optagelse

År:
2004
Lengde:
15m
Motor-/drivstofftype:
En motor / diesel
Standplass:
Danmark
Skrogmaterial:
Fiberglass/GFK
YW#:
80116-2998500
Aktuell pris:
kr  1 595 000 Skatt betalt (NOK  2 068 197) 

MOLICH 12-METER - DEN ULTIMATIVE YACHT FOR FEINSCHMECKEREN….!! 
Enkelte gange kommer der et skib - en YACHT - i en klasse, der gør det rigtigt svært at være bådmægler….. Svært fordi der findes både, som i ET OG ALT er så 100 % unikke, så man altså bare helst vil beholde dem selv!!!
En sådan YACHT er denne helt sublime MOLICH 12 METER 
Hvis du hører til den type sejler, som lever bedst i al ubemærkethed, så er denne båd IKKE noget for dig!! 
Hvis du derimod nyder andres beundrende blikke og kan leve med at være ejer den smukkeste yacht i havnen - og formodentligt den højeste mast (som for øvrigt er sprit-ny fra 2016!) - ja, så kunne denne MOLICH Xll måske være din næste båd!?
Hvis du dertil er en nyder af bådebyggerarbejde i absolut særklasse, hvis lige er svært at finde, - og hvis du også synes om at ligge med helt fremme i feltet (forest!), når der sejles kap - og hvis du nyder et trim i din båd, der gør det muligt at styre den med en let hånd på roret - ja, så er det nok lige nu du skal af sted, for at nå at blive næste ejer af denne helt ubeskrivelige Yacht!!

 

Om båden fortæller ejeren:
Skroget er støbt hos Dansk Yachtfiber i Kolding og udført efter Molichs specifikationer til Lloyds register.
Dæk i 2x 6 mm plywood med 13 mm teak. 
Ruf i massiv 26 mm Kayamahogni, med ruftag i 4 x 6 mm plywood med 13 mm teak. Ruftaget er spændt op i værftets presse, som har været anvendt til et hav af andre konstruktioner. Det er udført på samme måde som den gang Poul opfandt det bjælkefrie ruf.
Aptering er udført i kayamahogni, dele i plywood er fra Bowa finer. Øvrig aptering er massivt.
Dørk med kravel i massiv teak og resten i teakfiner med lyse lister fra Bowa.
Under byggeriet har Poul Molich været behjælpelig med vejledning og gode råd. Båden er i øvrigt en af de sidste både Poul var ude og sejle. Hans egen kommentar til det færdige resultat var: "Den behøver du ikke at skamme dig over". Dette opfattede jeg selv som en godkendelse af konstruktøren selv.
Der findes i alt 6 stk. Molich 12-meter. Nr. 1-3 måler 14.20 i længden nr. 4-6 måler 14,57 i længden. Dette skyldes, at da nr 4 "De Fortabte Spillemænd" skulle bygges, gjorde Jens Steffensen (han er selv skibsingeniør) det at han lagde 10 meter tegninger hen over 12 meter tegningen. Når man gør dette, kan man se at 12 meteren er lidt for kort agter. Derfor blev formen forlænget med de sidste 37 cm. Poul har fortalt mig, at han blev noget utilfreds over, at de ville lave om på konstruktionen, men han måtte senere indrømme, at båden blev pænere med det lidt mindre agterspejl.”

 

Da den første Molich 12-meter blev testsejlet i 1987 skrev Bådnyt:” At sammenligne Molich Xll med et eksprestog ville være lidt af en fornærmelse. Der er alt for megen sjæl og individualitet til den slags. Snarere bevæger den sig på vandet, som en Greyhound bevæger sig på land. - Lydløst, lynsnart og med en imponerende fart!”
Båden har naturligvis altid overvintret indendøre - den er i absolut særklasse og lader sig umuligt beskrive - den skal bare nydes …. ses!!
Båden kan nydes i en sjællandsk havn - og vises gerne frem til seriøse købere.
Båden leveres meget gerne i købers hjemhavn - af sælger - og af Yacht Basen!!

Yacht Basen ApS | Møllegade 10 | 7300 Jelling | Tlf.: +45 2231 6264 | E-mail: info@yachtbasen.comPlease contact Aage Jörgensen at +45 22 31 62 64

interessert i denne båten? Telefon: +45 22 31 62 64
Gå til nettside
*This price is based on today's currency conversion rate.
Email Us
Vennligst tast inn ett gyldig navn!
Vennligst tast inn en gyldig e-post adresse!
RE: Molich 12 Meter, Danmark
Melding kan ikke være tom!
sender...

Telefon: +45 22 31 62 64
Yacht Basen

Møllegade 10
Jelling
Denmark

Yacht Basen
Vennligst tast inn ett gyldig navn!
Vennligst tast inn en gyldig e-post adresse!
Melding kan ikke være tom!
sender...